×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На замітку бійцям АТО: де отримати безкоштовну медичну допомогу в Житомирі?

Комунальною установою «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» (ОМКДЦ) з початку антитерористичноїоперації надається широкий спектр медичних послуг учасникам АТО та членам їх сімей.

l 140116140 1Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами головного лікаря ОМКДЦ Валентини Дімової, з квітня 2014 року в закладі були проведені різноманітні обстеження та надані консультації лікарів 2 тис. 139 учасникам АТО.

Зокрема, для захисників та членів їхніх родин ОМКДЦ проводить консультації таких лікарів: кардіолог, невропатолог, ендокринолог, офтальмолог, акушер-гінеколог, ревматолог, уролог, отоларинголог, гастроентеролог та хірург. З використанням сучасного діагностичного обладнання експертного класу тут проводяться ультразвукові дослідження щитовидної та молочної залоз, органів черевної порожнини та заочеревного простору, органів малого тазу, суглобів та м’яких тканин.

Також учасники АТО та члени їхніх родин отримують послуги з рентгенологічного та рентген-комп’ютерно-томографічного дослідження органів, м’яких тканин і кісток голови, тулуба, кінцівок, кістково-суглобової системи і хребта, органів грудної клітки, черевної порожнини, заочеревного простору, тазу тощо.

Крім того, до їхніх послуг входять: функціональні дослідження  серцево-судинної, нервової та дихальної систем; ендоскопічні дослідження шлунково-кишкового тракту й бронхів, а також лабораторні дослідження (загально-клінічні, гематологічні, біохімічні, імунологічні, цитологічні і генетичні дослідження).

Для учасників АТО в реєстратурі закладу обладнано спеціальне вікно, куди вони подають направлення на обстеження та відповідне посвідчення.

З питань отримання консультацій та проведення обстеження учасники АТО та члени їхніх родин можуть звертатися телефоном (0412) 37-43-82 до завідувачки клініко-консультативного відділення закладу Христини Леонтіївни Прачук.

Довідково: впродовж дня центр в середньому відвідує 450 пацієнтів з усієї області, проводиться 1550 діагностичних обстежень. Головною метою діяльності є надання висококваліфікованої консультативно-діагностичної допомоги населенню області на основі використання сучасної медичної техніки і обладнання із застосуванням найновіших комп’ютерних технологій.

Последнее изменение Четверг, 14/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework