×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Заступника міського голови звинувачують у корупційних схемах

У соціальних мережах місцеві активісти розпочали активно критикувати діяльність заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука й звинувачувати його у корупції.

Дмитро Ткачук корупціяУ мережі з’явилась інформація, що з часу його приходу на посаду, було прийнято ряд рішень на користь окремого перевізника та внесено зміни до оголошення про проведення конкурсу на автобусний маршрут №8 «вул. Труда – вул. Баранова».

Про це пише Антикорупційний Рух Житомирщини у мережі «Фейсбук».

Завдяки заявам громадської організації «АНТИКОРУПЦІЙНИЙ РУХ ЖИТОМИРЩИНИ» до правоохоронних органів та Антимонопольного комітету, конкурс на маршрут № 8, який був призначений на 21.01.2016 року, відмінено організатором.

Враховуючи те, що угоди з ПП «Іваницька Т.В.» на маршрут № 8 закінчуються на початку лютого 2016 року та те, що законодавством не передбачено укладання тимчасових договорів, конкурс необхідно провести до закінчення терміну дії угод.

Громаду просять долучитись та на прикладі міського автобусного маршруту № 8, забезпечити участь у конкурсі добросовісного автомобільного перевізника, автобуси якого будуть відповідати вимогам сучасності, який буде перевозити пільговиків, в тому числі і учасників АТО та їх сімей.

Дмитро Ткачук корупція

Дмитро Ткачук корупція

Дмитро Ткачук корупція

Дмитро Ткачук корупція

Последнее изменение Четверг, 14/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework