×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Через необачність господарів на Житомирщині горять будинки

У Олевському районі за добу виникло дві пожежі у приватному секторі.

l 14011614213 січня о 09:45 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Олевськ. По прибуттю на місце події рятувальники застали задимлену оселю, без ознак пожежі, та  збентежених господарів. Як з’ясувалося, дружина господаря самотужки розпалила твердопаливний котел на дровах, але не залила у нього воду, і він почав диміти. Перелякана жінка зателефонувала до рятувальної служби.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Житомирській області.

По прибуттю фахівців ДСНС, до оселі вже нагодився господар і самотужки ліквідував займання. Рятувальники відключили котел, залили у нього воду і проінструктували господарів про правила користування твердопаливними котлами.

А о 16:35 по лінії «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Сущани Олевського району в обійсті пенсіонерки загорівся піднавіс із дровами.  Поруч із ним знаходилися господарські споруди та житловий будинок. На місце події негайно виїхало відділення рятувальників 17 державної пожежно-рятувальної частини. На час прибуття вогнеборців горів майже увесь піднавіс. Сусіди і господарка намагалися гасити його самотужки. Вже о 17:05 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, не допустити перекидання вогню на житловий будинок. О 18:15 пожежу ліквідували.  Вигорів піддашок та 3 кубометри дров. Причина займання наразі встановлюється.

Последнее изменение Четверг, 14/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework