×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині легковик зіштовхнувся з вантажівкою: водій «Рено» загинув. ФОТО

ДТП трапилася близько 10 години 16 січня на об’їзній автодорозі Житомир – Могилів-Подільський, у Бердичівському районі Житомирщини.

n 1801167364 2Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Водій автомобіля «Рено Кліо», 28-річний житель м. Києва, рухаючись у напрямку м. Житомира, не вибрав безпечну швидкість, не справився з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «Рено Магнум» із причепом під керуванням 48-річного жителя іноземної держави.

Внаслідок ДТП керманич легковика отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісним з життям.

У рамках розпочатого за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин пригоди.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням не забувати: керування транспортними засобами у складних погодних умовах вимагає уважності, зосередженості та обережності. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування. З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Під час різкого погіршення погодних умов, за можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані.

n 1801167364

n 1801167364

Последнее изменение Понедельник, 18/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework