×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Активісти та учасники АТО стверджують, що справа продажу крадених військових пайків стоїть на місці

Депутати пообіцяли направити  звернення до Арсена Авакова та Анатолія Матіоса.

n 2601167495Під час третьої сесії обласної ради, представники громадськості та учасники АТО підняли питання про хід розслідування кримінальної справи проти приватного підприємця, який торгував у їдальні одного з навчальних закладів Житомира пайками з маркуванням Міністерства оборони України.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

15 грудня минулого року розпочато кримінальне провадження за статтею «крадіжка». Однак, за словами громадських активістів, справа далі не рухається, слідство не проводиться.

За ініціативи голови обласної ради Анжеліки Лабунської на сесію запросили представників військової прокуратури та ГУ Нацполіції для інформування депутатів та громадськість про хід розслідування цієї резонансної справи.

Також Анжеліка Лабунська запропонувала направити звернення до міністра внутрішніх справ України А. Авакова та до військового прокурора А. Матіоса щодо розслідування даної справи. Депутатський корпус майже одноголосно підтримав дане звернення.

Нагадаємо, 14 грудня, в складському приміщенні кухні Житомирського торговельно-економічного коледжу знайшли сухі пайки, призначені для військовослужбовців ЗСУ. Сама їдальня перебуває в оренді у приватного підприємця, а навчальний заклад не входить обласної мережі. 

Последнее изменение Вторник, 26/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework