×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З початку року митники виявили 23 незаконних операції з експорту лісопродукції вартістю понад 1,5 млн. грн.

У ході реалізації Плану проведення операції «Рубіж-2016» посадовими особами управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Житомирської митниці ДФС виявлено порушення митного законодавства при здійсненні експорту лісопродукції.

n 2601167500Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

Так, під час митного оформлення товару «лісоматеріали пиляні», які намагалося вивезти до США одне із підприємств, що зареєстроване у м. Києві, виявлено факт подання митному органу одержаних незаконним шляхом сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів.

За даним фактом у відношенні керівника підприємства-експортера порушено справу про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу України.

Товар у кількості понад 45 м/куб. загальною вартістю 82 тис. грн. вилучено. Наразі у справі про порушення митних правил здійснюється провадження.

Загалом з початку 2016 року управлінням аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Житомирської митниці ДФС виявлено 23 незаконних операції з експорту лісопродукції загальною вартістю понад 1,5 млн. грн.

Последнее изменение Вторник, 26/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework