×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Коростені набирають групу учасників АТО на навчання на курсах водіїв

Навчання це проводиться за державний кошт, на курсах можна не лише вчитися "з нуля", а й підвищувати вже наявну категорію.

n 2801167554"Я прошу не хвилюватися хлопців, якщо вже є водійське посвідчення будь-якої категорії. Якщо є "В", ми будемо навчати на категорію "С". Якщо є категорії "В", "С" і відповідний стаж роботи в автотранспортних підприємствах, будемо навчати на водія автобуса", – розповів в інтерв’ю коростенському телебаченню начальник міського Управління праці та соціального захисту населення Ігор Єсін.

Крім навчання на водійських курсах, учасники АТО можуть вивчати іноземну мову: "Є можливість не лише отримати водійське посвідчення, а й навчитися англійській мові, це передбачено відповідними нормативно-правовими актами. За наявності бажання учасника бойових дій, буде укладений договір з лінгвістичним центром, будуть визначені години, будуть визначені навчальні програми".

За детальнішою інформацією та для запису на навчання слід звертатися до управління праці та соціального захисту населення.

За інформацією Житомирської Хвилі

Последнее изменение Четверг, 28/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework