×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Овруцькому районі попрощалися із загиблим у зоні АТО земляком

А прийшло проводжати в останню путь свого героя-земляка майже усе село.

n 2801167553Бочарніков Валерій Володимирович, сержант, командир 3-го відділення третього мотопіхотного взводу третьої мотопіхотної роти,  народився 10 грудня 1973 року у селі Ігнатпіль Овруцького району , закінчив Ігнатпільську загальноосвітню школу, пройшов військову службу. Доля закинула його в Кіровоград,  де  з 1993 по 1995 рік та навчався  у вищому професійному училищі №9, там і створив сім'ю, жив і працював.

Про це повідомляється на сайті Овруцької райдержадміністрації.

Майже 20 років присвятив Валерій службі в органах внутрішніх справ на посадах рядового та начальницького складу. Був мобілізований із Кіровограда у березні 2015 року до 13-ого мотопіхотного батальйону (спочатку був батальйоном територіальної оборони «Чернігів-1»).

20 січня 2016 року, обороняючи укріплення підрозділу, при безпосередньому зіткненні з ворогом вірний військовій присязі Валерій Володимирович героїчно загинув від кульового поранення.

Сержант Бочарніков Валерій Володимирович до кінця з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок. Він був щирим, відкритим, цілеспрямованим, любив життя, був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим.

26 січня із героєм прощався Кіровоград, а вже  наступного дня його привезли до матері, Кольцової Валентини Миколаївни . На кладовищі с. Рудня Ігнатпільської ради  плакали не лише невтішні жінки – мати, дружина, рідні й знайомі – змахували непрошені сльози суворі чоловіки, оплакувала загибель  свого сина щедра поліська земля, поливаючи усіх рясним дощем.

n 2801167553 1

n 2801167553 1

Последнее изменение Четверг, 28/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework