×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Суд залишив під арештом спільника посадовця Житомирського бронетанкового заводу

На Львівщині директора ТОВ “Укрвагонремтранс”, який підозрюється у пособництві в заволодінні коштами державного підприємства на понад 23 млн грн, залишили під вартою із визначенням 25 млн грн застави.

n 2901167560Про це УНН повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України.

Відтак, 27 січня колегія Апеляційного суду Львівської області, врахувала переконливі аргументи представника військової прокуратури Західного регіону України і залишила в силі рішення Шевченківського районного суду Львова щодо обрання директору ТОВ “Укрвагонремтранс” міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із визначенням застави у розмірі 25 млн грн.

Нагадаємо, слідчі військової прокуратури Західного регіону України за оперативного супроводу Управління захисту економіки у Житомирській області і УСБУ у Львівській області, на підставі зібраних доказів, повідомили про підозру правопорушнику у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.27 та ч.5 ст.191 КК України.

Посадовець підозрюється у пособництві в заволодінні коштами державного підприємства у сумі понад 23 млн грн за попередньою змовою з колишнім заступником директора – начальником відділу матеріально-технічного забезпечення ДП “Житомирський бронетанковий завод”.

Наразі зазначені кошти були виділені державою на ремонт бронетанкової техніки, яка у подальшому мала бути спрямована в зону проведення антитерористичної операції на сході країни.

Последнее изменение Пятница, 29/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework