×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині чоловік зрізав металеві огорожі на цвинтарі та здавав їх до пункту прийому металобрухту

До Новоград-Волинського відділу поліції за допомогою звернувся селищний голова смт. Городниці, який розповів, що невідомий по ночам демонтує секції огорожі місцевого кладовища.

n 2901167562Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області.

Поліцейські встановили особу злодія та розшукали викрадений паркан.

За словами заявника, сума завданих громаді такими вандальними діями збитків за кілька ночей сягнула більше півтисячі гривень. Окрім того, місцевих жителів обурила нахабність та цинізм невідомого злодія, який зважився красти на кладовищі.

- Відтак за заявою селищного голови було розпочато кримінальне провадження, у рамках якого проводились заходи для з’ясування всіх обставин, - розповів перший заступник начальника Новоград-Волинського відділу поліції Павло Коптійчук. - У результаті особу злодія було встановлено - це безробітний 36-річний раніше судимий місцевий житель.

За місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили дві металеві секції від огорожі цвинтаря. Він визнав свою причетність до крадіжок.

Уже у відділку поліції затриманий розповів, що у такий спосіб намагався підзаробити, викрадену огорожу планував згодом здати до пункту прийому металобрухту.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України чоловікові загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Последнее изменение Пятница, 29/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework