×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Заступник голови Комісії при Президентові України у питаннях помилування зустрівся з пенітенціаріями Житомира

30 січня 2016 року в управлінні ДПтС України в Житомирській області відбулась зустріч персоналу установ виконання покарань та підрозділів кримінально-виконавчої інспекції Житомирської області із заступником голови Комісії при Президентові України у питаннях помилування – головою ГО «Донецький меморіал» Олександром Букаловим.

n 0102167580Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

У заході взяли участь заступник начальника управління ДПтС України в Житомирській області полковник внутрішньої служби Анатолій Бобриньов, голова спостережної комісії при Житомирському міськвиконкомі Ольга Пашко, член обласної спостережної комісії при Житомирській ОДА Микола Гришко, члени спостережної комісії при Житомирському міськвиконкомі Артур Гузєєв та Владислав Паламарчук, головний спеціаліст Житомирського ЦСССДМ Віталій Скороход, юрист приймальні УГСПЛ Катерина Пінчук, співробітники управління ДПтС України в Житомирській області.

Під час зустрічі Олександр Букалов розповів про діяльність кінофестивалю «DokudaysUA», тематику якого, в основному, складають документальні стрічки про права людини, а також ознайомив присутніх з роботою Комісії при Президентові України у питаннях помилування.

Учасниками заходу жваво обговорювались теми механізму взаємодії спостережних комісій з установами виконання покарань та підрозділами кримінально-виконавчої інспекції, їх роль у побутовому та трудовому влаштуванні засуджених після звільнення з місць позбавлення волі, відшкодування засудженими збитків, унаслідок вчинених ними злочинів, у світлі їх права відмови від праці в місцях позбавлення волі. Не обійшли увагою учасники зустрічі і тему стану заробітної плати та грошового забезпечення персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України, а також висвітлення засобами масової інформації діяльності Служби та роботи її співробітників.

Підсумовуючи результати зустрічі, полковник внутрішньої служби А.А. Бобриньов зазначив, що співробітництво органів та установ виконання покарань із спостережними комісіями усіх рівнів та громадськими організаціями буде поглиблюватись, особливо це стосується питань ресоціалізації засуджених, їх повернення до правослухняного життя на свободі.

Олександр Павлович Букалов у свою чергу відмітив, що поле для співпраці між пенітенціарними установами та громадськістю надзвичайно широке, і він сподівається на подальші позитивні результати спільної роботи.

Последнее изменение Понедельник, 01/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework