×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські бабусі передали бійцям 900 пар спідньої білизни, 400 пар рукавиць і 300 пар в’язаних шкарпеток

Житомирянки від 55 до 80 років самоорганізувалися та облаштували невеличку майстерню у будинку за адресою вул. 1-го Травня, 31.

n 0102167583Кожен тут знає своє завдання. Якщо хтось за швейними машинками шиє подушки, білизну та рукавиці для військових, то інші в’яжуть учасникам АТО шкарпетки.

Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

За минулий рік бабусі встигли передати бійцям 900 пар спідньої білизни, майже 600 подушечок, 400 пар рукавиць і 300 пар в’язаних шкарпеток.

Голова Житомирського відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» Таїсія  Войцехівська розповіла, що раніше ці жінки разом відвідували  і доглядали інших людей похилого віку, а також спілкувалися та ділилися новинами у гуртках за захопленнями.

«Робота нашої організації спрямована на захист прав та інтересів людей похилого віку, допомогу їм, залучення до гуртків.  Наші бабусі пенсійного віку піклуються про інших своїх ровесників. У нас є підопічні, яким ми допомагаємо. А потім наші бабусі загорілися ідеєю бути корисними нашим хлопцям на Сході і взялися шити білизну та в'язати шкарпетки», - зазначила Таїсія Войцехівська. Вона додала, що для виконання замовлень від військових волонтеркам необхідні тканина, нитки, наповнювач для подушок, джинсова тканина б/у, пряжа та інші матеріали.

Заступник міського голови Матвій Хренов зауважив, що вражений роботою волонтерок та пообіцяв допомагати їм. «Чесно кажучи, я у захваті від того, що побачив. Тому що дійсно дуже часто проблема у організацій, які займаються проблемами ветеранів, пенсіонерів, інвалідів, такий споживчий підхід, а тут люди, які не тільки не просять, а й віддають багато іншим.  Я не знав про них раніше, я обов'язково докладу зусиль, щоб їм допомогти», - сказав М.Хренов.

Волонтерки ж кажуть, що для них головне,  аби захисники України якнайшвидше здоровими повернулися додому. Галина Коркодінова показує фото і ділиться: «От хлопці, які нам фотозвіт прислали, що вони дійсно отримали  наші вироби та задоволені. Ми дивимося, що дійсно не дарма і ось вони з нашими подушечками, Приємно, що результат є».

Бажаючі допомогти можуть звернутися за телефоном - 097 57 87 767.

n 0102167583 1

n 0102167583 1

n 0102167583 1

Последнее изменение Понедельник, 01/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework