×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Перевізники "бідують": не возять пільговиків та погрожують страйком

На зустріч із народним депутатом Бориславом Розенблатом прийшли мешканці села Вигода. Люди невдоволені роботою перевізника Ільчишина, який обслуговує маршрут #124.

n 1202167784Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала помічник нардепа Юлія Чепюк.

«Чоловік у грубій формі відмовляє пенсіонерам у праві на безкоштовний проїзд та використовує автомобіль, у якому, за словами людей, під час похорон перевозять покійників. Тобто, іноді маршрутку використовують як катафалк...

Ми звернулися за поясненнямидо Роман Крисюк, який опікується транспортом в області. Він не повідомив нічого нового... Сказав, що перевізники не будуть возити пільговиків, поки держава не поверне їм субвенції.

Дуже дивна позиція, як на мене. Чому люди мають ставати заручниками, якщо перевізники не можуть розібратися з державою? Чому перевізники не їдуть "вибивати" субвенції під стіни ОДА, ВР та Кабміну? Чому чиновники відверто захищають хапуг і плюють на людей?

Але не думайте, друзі, що нас, не пільговиків, це не обходить. За словами Романа Крисюка, перевізники погрожують страйком вже у березні.

Знову шантаж? Минулого разу шантажем владу змусили підняти вартість проїзду. Тепер шантажем вибивають субвенції...

Знахабнілі хапуги отримують надприбутки, не хочуть сплачувати нормально податки, але хочуть вичавити з держави по максимуму.

Чому перевізниками, які не видають квитки, не цікавиться податкова? Олександр Воробей, це ж вважається порушенням? А поліція? Валерій Рудик, куди звертатися, якщо пільговиків буквально випихають з маршруток? Багато запитань і до прокуратури.

Словом, є ідея, мої активні активісти. Пропоную за вихідні зібратися і накидати план дій. Зокрема, пропоную написати колективне звернення до вище перелічених інстанцій, виклавши факти порушень і вимагати їх перевірити. Люди не можуть бути заручниками хапуг-перевізників.То як?», - написала емоційно Юля. 

Последнее изменение Пятница, 12/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework