×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині у виправних колоніях провели заходи з нагоди відзначення дня народження Т.Г. Шевченка

9 березня 2016 року в усіх установах виконання покарань Житомирській області відбулись інформаційно-просвітницькі заходи для засуджених

n 1003168181і ув’язнених з нагоди відзначення 202 річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Адміністраціями установ були заздалегідь організовані заходи, присвячені висвітленню творчої діяльності великого українця у сфері письменності, поезії та художньої майстерності, створені куточки його творчості.

Засуджені Житомирської виправної колонії (№4) власними силами організували тематичну виставку у приміщенні бібліотеки установи, присвячену творчій спадщині Кобзаря, та активно долучались до ознайомлення з його творами, що є у бібліотечному фонді колонії.

У Бердичівській виправній колонії (№70) крім тематичних уроків для засуджених, проведених за участі представників міського відділу управління освіти, в бібліотеці установи організовано проведення тематичної виставки, що ілюструє життя та творчість Т.Г. Шевченка. Також засуджені переглянули публіцистичний фільм «Заповіт Т.Г. Шевченка», а через колонійську радіомережу прослухали  лекцію на тему «Класик української літератури, національна гордість українського народу».

У Коростенській виправній колонії (№71) та Райківській виправній колонії (№73) співробітниками соціально-психологічних служб установ були організовані Шевченківські читання, метою яких було ознайомлення засуджених з творчістю видатного українця.

Про значний внесок Т.Г. Шевченка у розвиток української державності та культури ув’язненим та засудженим у Житомирській установі виконання покарань (№8) розповідали співробітники соціально-психологічної служби установи та представник Всеукраїнської громадської організації «Скінія» Євген Гаврилюк.

n 1003168181 1

n 1003168181 1

Последнее изменение Четверг, 10/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework