×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Черняхові вимагають зняти портрет екс-голови РДА часів Януковича

Багато жителів Черняхівщини ще пам’ятають колишнього голову Черняхівської РДА часів Януковича

n 1003168187– Сергія Поліщука.

Пройшло вже декілька років після його звільнення, а далі його майже ніхто не бачив і не чув. Сергія Петровича немає, а портрет у приміщенні Черняхівської районної  ради так і залишився висіти на стенді.  Все б так і було, але громадянин Мартиненко почав вимагати зняти портрет Сергія Поліщука, передає Моя Черняхівщина.

Пан Мартиненко звертався  із численними зверненнями до Черняхівської РДА, яка через чималий період часу таки внесла дане питання на сесію Черняхівської районної ради. Питання розглянули на регламентній комісії і таки внесли до порядку денного 6 сесії Черняхівської районної ради.

Розгляд  даного питання був досить тривалим, депутати висловлювали свої позиції як за зняття портрету, так і проти.

“Сергій Поліщук – людина, яка недостойна того, щоб знаходитися на даному стенді. Я підтримую пропозицію пана Мартиненка щодо зняття цього портрету. Це людина, яка на даній посаді замість того, щоб допомагати людям вирішувати проблеми, дозволяє собі висловлюватися матами у присутності своїх підлеглих, сільського голови  та одного із заявників по зверненнях до голови РДА. У мене є запис даної розмови і прошу дозволу у голови районної ради її увімкнути. Колеги я закликаю  голосувати проти того, щоб залишити портрет”- зазначив у своєму виступі депутат Черняхівської районної ради Анатолій Мельниченко.

Оскільки регламентна комісія запропонувала відмовити у знятті портрету, саме так питання і поставити на голосування.

За те, щоб залишити портрет (відмовити у знятті портрету, як того вимагав пан Мартиненко у звернення) проголосуло 15 депутатів, а тому рішення не було прийнято. Далі це питання хотіли повторно поставити на голосування, але голосів теж не вистачило. Таким чином даний портрет мали б зняти із стенду, але юрист районної ради зазначив, що за зняття треба окреме рішення. Фантастика просто, оскільки якщо депутати проти того щоб залишити – це прямо означає: ЗНЯТИ ПОРТРЕТ.

Незважаючи на прийняте рішення, звучали пропозиції повторно розглянути дане питання на наступній сесії. Але закінчення даної історії сталося ще до наступної сесії районної ради. Екс-голова Черняхівської РДА часів Януковича Сергій Поліщук прийшов і особисто зняв свій портрет зі стенду.

Последнее изменение Четверг, 10/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework