×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Обласна рада отримала відповідь на звернення щодо відшкодування витрат за перевезення пільговиків

На третій сесії обласної ради депутатський корпус затвердив і направив до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України звернення щодо виділення субвенції

n 1003168189з державного бюджету на надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг і компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Як повідомляє прес-служба обласної ради, узверненні депутати обласної ради наполягали на внесенні змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та виділенні субвенції на суму 182,7 млн. грн на відшкодування витрат за перевезення пільговиків.

У свою чергу, Міністерство фінансів України на зазначене звернення надало відповідь, в якій повідомляється, що Верховною Радою України прийнято  відповідний Закон України, яким пропонується внести зміни до Державного бюджету України щодо відновлення субвенції.

У той же час, у Мінфіні наголошують, що в умовах поглиблення децентралізації влади органи місцевого самоврядування мають можливість самостійно передбачати видатки на пільгові перевезення з місцевих бюджетів.  

n 1003168189 1

Последнее изменение Четверг, 10/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework