×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Бердичівському районі під час проведення будівельних робіт виявлено артснаряд

9 березня до Служби порятунку «101» від працівників Національної поліції надійшло повідомлення

n 1103168200про виявлення вибухонебезпечного предмету у с. Бистрик Бердичівського району. До місця події виїхало відділення рятувальників 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5-х чоловік.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Вони встановили, що господар приватного домоволодіння проводив будівельні роботи, для чого придбав пісок. Напередодні машина вивантажила біля його подвір’я пісок, у якому чоловік і виявив небезпечне відлуння війни. Фахівці ДСНС ідентифікували боєприпас як 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулої війни.

До прибуття групи піротехнічних робіт Управління ДСНС в області місце виявлення ВНП було огороджене та виставлено охорону.

Даний вибухонебезпечний предмет буде знищено сьогодні, 11 березня, на спеціальному полігоні.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають громадян: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101»! Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

Последнее изменение Пятница, 11/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework