×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відкрився "Квартал миротворчості"

В обласній бібліотеці для дітей відкрився локальний центр громадянської освіти "Квартал миротворчості".

n 1103168201Ініціатива належить Асоціації викладачів історії та суспільних наук "Нова доба" в партнерстві з Учнівсько-методичним та науково-інформаційним центром й за підтримки Європейської комісії, передає «Житомирська хвиля».

"Вони зробили таке незвичайне соцопитування, говорили з психологами різних міст України, спілкувалися з сім'ями переселенців і з'ясували, що психологічна допомога більше надається дорослим. Але ж треба враховувати, що дитина більш вразлива, вразлива її психіка. Саме тому й почав працювати цей проект підтримки дітей". – розповіла завідуюча відділом обласної бібліотеки для дітей Тетяна Данилевич. А директор книгозбірні Ольга Лепілкіна зазначила, що бібліотека завжди прагне долучатися до проектів, які спрямовані на розвиток та підтримку дітей: "Ми намагаємося увійти в ті всі проекти, які допомагають дітям розвиватися, допомагають їм знайти себе в суспільстві. Я вважаю, що наша участь в цьому проекті і додає нам позитивного іміджу, і залучає нових читачів, і з ними є можливість працювати не лише в питаннях популяризації книги і дитячого читання, а ще й в питаннях підвищення освітнього рівня. Тому що впродовж дії цього проекту будуть існувати різні студії, які будуть розвивати дітей в різних напрямках".

Проект розрахований на два роки. Фінансуватиметься він Європейською комісією. В Житомирі реалізується спільними зусиллями обласної бібліотеки для дітей та управлінням освіти міської ради. Всі спецкурси та майстер-класи проводитимуться за бажанням дітей, тобто, вони висловлюватимуть свої пропозиції, чого хотіли б навчитися або в чому поглибити знання.

Последнее изменение Пятница, 11/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework