×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі п’яний водій легковика протаранив вантажівку і потрапив до лікарні. ФОТО

ДТП сталась близько пів на п’яту ранку 11 березня по вулиці Вітрука у м. Житомирі.

n 1103168205 1 За попередніми даними, причиною пригоди стало керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області, водій автомобіля «Geely», 49-річний житомирянин, рухаючись по вул.Вітрука у напрямку вул. Б.Тена, не впорався з керуванням і в’їхав у напівпричіп вантажного автомобіля «Renault Magnum», припаркованого на узбіччі проїзної частини.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «Geely» отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні. У керманича взято кров для дослідження на визначення стану алкогольного сп’яніння.

Усі обставини дорожньої пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває проведення низки призначених експертиз.

Відтак, шановні керманичі! Правоохоронці наголошують: як би впевнено не почував себе водій, який вжив алкоголь, але, сівши за кермо у нетверезому стані, він автоматично стає потенційним злочинцем. Не ризикуйте даремно ні своїм, ані чужим здоров'ям і життям. Пропустивши чарку-другу, подбайте про надійне місцезнаходження свого автомобіля і пройдіться пішки до місця вашого проживання або скористайтеся послугами таксі. Прогулянка на повітрі вам точно не завадить, а самі ви убережетеся від зайвих неприємностей і бід.

n 1103168205

Последнее изменение Пятница, 11/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework