×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянин виготовляв наркотики у себе у квартирі. ФОТО

У результаті санкціонованого обшуку за місцем проживання 43-річного чоловіка

n 1103168210правоохоронці виявили та вилучили близько 2 кг наркосировини, ацетильований опій, прекурсори та обладнання для виготовлення наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного зберігання наркотиків, 10 березня поліцейські провели санкціонований обшук у квартирі 43-річного житомирянина.

Як розповів оперуповноважений кримінальної поліції Житомирського ВП Віктор Меркулов, у цій оселі, окрім господаря, проживає ще його сестра разом із чоловіком. Обидва чоловіки раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за незаконне виготовлення та зберігання наркотиків і є наркозалежними.

У результаті обшуку на балконі квартири правоохоронці виявили пакунок із подрібненою коричневою рослинною масою вагою близько 2 кг. За попередніми висновками експерта, це макова солома. А в одній з кімнат помешкання знайшли з десяток медичних шприців – частково заповнених бурою та прозорою рідинами (попередньо – ацетильований опій і прекурсор) та вже використаних. Також  вилучено обладнання, за допомогою якого виготовлялись наркотичні засоби.

Обидва господарі квартири визнають, що наркотики у їх оселі й справді вироблялись, однак хто до цього причетний, не зізнаються, вказуючи один на одного.

Усе вилучене нині направлено на експертне дослідження.

Триває досудове розслідування за ч.1 ст.309 ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, у рамках якого поліцейські встановлюють джерела надходження наркосировини та інших причетних до правопорушення осіб.

n 1103168210 1

Последнее изменение Пятница, 11/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework