×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі демонтують самовільно встановлені холодильники біля кіосків

Холодильники демонтували по вулиці 1-го Травня.

n 2303168385Після численних попереджень та наданого припису щодо демонтажу самовільно встановлених холодильних камер 23 березня працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради приїхали демонтувати холодильники, які були наставлені біля кіоску за адресою: вулиця 1-го Травня, 64.

Після того, як приїхав маніпулятор для демонтажу холодильників, на місці з`явилась власниця кіоску, яка одразу ж викликала торгових представників. Усі стверджували, що холодильники залишаться на місці, але побачивши, що працівники Інспекції все одно налаштовані на демонтаж, вирішили прибрати холодильні камери самостійно.

Торгові представники самі демонтували холодильники, де розміщувалась їх продукція.

Також на днях власником кіоску, що на вулиці Київській, 91, було демонтовано холодильники. Власник тимчасової споруди поставив холодильники прямо на пішохідній зоні, повністю перекривши її. Житомиряни скаржились на те, що в них немає змоги нормально пройти і вони змушені виходити на дорогу, де їздять автомобілі.

«Неодноразово до нас надходили скарги та звернення людей щодо цих холодильників. Люди просили прибрати їх з тротуару, оскільки вони заважали нормально пересуватися», - сказав начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.

Працівники Інспекції повідомили про демонтаж техніки і власник самотужки демонтував холодильники, що перекривали тротуар.

n 2303168385 1

n 2303168385 1

n 2303168385 1

n 2303168385 1

Последнее изменение Среда, 23/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework