×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За втручання Бердичівської місцевої прокуратури дитині-сироті виплачено майже 4,7 тис грн заборгованої стипендії

До Бердичівської місцевої прокуратури надійшло звернення учня професійно-технічного училища, дитини-сироти про те, що місцевий навчальний заклад протягом півроку не виплачує йому стипендії та компенсації за харчування.

n 0704168653Про це повідомляє прес-служба прокуратура Житомирської області.

Під час перевірки доводів заявника встановлено, що професійно-технічне училище № 12 м. Бердичева, порушуючи законодавство, із серпня 2015 по січень 2016 року не виплачувало неповнолітньому стипендію, унаслідок чого заборгувало майже 4 700 грн.

Бердичівська місцева прокуратура стала на захист прав дитини-сироти, яка перебуває на повному державному забезпеченні, заявивши позов до суду про стягнення із навчального закладу заборгованості.  

У ході судового розгляду позовних вимог дитині-сироті виплачено усю суму боргу у повному обсязі. 

Крім того, за фактом встановленого правопорушення розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 175 (безпідставна невиплата стипендії більш як за один місяць) КК України.

Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому провадиться місцевим відділенням національної поліції.

Последнее изменение Четверг, 07/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework