×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі першокласники взялись за гроші в ПриватБанку

Першокласники Житомирської ЗОШ № 27 завітали у ПриватБанк для участі у квесті.

n 110416870520 років тому клієнт відкрив у банку депозит під 20% річних. Щоб купити будинок, він зняв майже всю суму. На депозиті залишилася одна купюра номіналом 100 гривень. Учасникам необхідно було знайти цю купюру та дізнатися, у що вона  перетворилася.

Коли у квестах ПриватБанку беруть участь юніори старшого віку, вони відразу починають вираховувати суму, яка утворилась зі 100 гривень. Однак, коли до квесту добираються першокласники - варіанти, у що перетворилась купюра можуть бути зовсім непередбачуваними: фотоапарат, телефон, книги.

Першокласники дізнались про роботу касирів, клієнт-менеджерів, охоронців, керівника відділення тощо. За допомогою карти ЮНІОРА виконали різні навчальні транзакції на терміналах самообслуговування. Учням показали одну із серій мультфільму «Абетка грошей» про те, як уберегтися від карткових шахраїв.

В результаті школярі розгадали секрет купюри і відкрили кейс із грошима.

“Дитячий бізнес-квест – це колективний розважальний захід ігрового характеру для дітей і підлітків. Гра позитивно впливає на інтелектуальний і фізичний розвиток дітей, вчить їх нестандартно мислити та працювати в команді і звичайно дає корисні знання про гроші, картки і роботу банку в цілому”, - зазначила керівник напрямку ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку Світлана Семенюк.

Після квесту всі учасники отримали подарунки та сфотографувались на пам'ять.

ЮніорБанк – це програма ПриватБанку, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та ще один напрямок - бізнес-квест.

З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, такі як:  Олімпіада “Фінансовій геній” , “Вперед до знань”, для шкіл “Клас майбутнього” , Детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті juniorbank.com.ua

n 1104168705 1

Последнее изменение Понедельник, 11/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework