×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Інспекція з благоустрою у Житомирі. 100 днів під керівництвом нового очільника

Пройшло майже 100 днів від дня, коли міський голова обрав нового начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрія Юзвинського.

n 1204168720За ці 100 днів підприємство почало активно виконувати свою роботу.

Працівники Інспекції провели інвентаризацію 412 зупинок громадського транспорту з фото фіксацією естетичного та технічного стану кожної, усю інформацію передано до Житомирської міської ради. За цей час було встановлено дві зупинки по вулиці Баранова, 72 та Перемоги, 79, - повідомляють у прес-службі підприємства. 

Також здійснюється інвентаризація тимчасових збірно-розбірних металевих гаражів та збирається відповідна інформація щодо наявності власника й дозвільно-погоджувальної документації щодо розміщення об`єкту. Під час проведення зазначеної роботи, власникам гаражів, розташованих відповідно дозвільної документації, надаються приписи з вимогою привести в належний естетичний та технічний стан свої об’єкти. На власників самовільно розташованих було складено 39 протоколів.

Кожного дня робітники проводять прибирання основної групи місць загального користування, які закріплені за Інспекцією. Проводяться роботи по прибиранню схилу «Замкова гора» від Чуднівського мосту до вулиці Рильського, раніше на зазначеній території прибирання не відбувалось. Було проведено акцію «Зробимо місто чистим» по очищенню електричних опор на території міста від оголошень та реклами. Дана акція повторно відбудеться 21 квітня 2016 року. Працівниками Інспекції проводиться щоденна робота по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб, які розміщують рекламні оголошення на стовпах, складено 22 протоколи.

За три місяці інспекторами КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» було вручено 2666 приписи на усунення виявлених порушень у сфері благоустрою та складено 147 протоколів про вчинення адміністративного порушення, відповідальність за яке передбачено ст. 152 КУпАП. У межах наданих повноважень проводиться щоденна робота з недопущення здійснення несанкціонованої торгівлі на вулицях міста, складено 65 адміністративних протоколів за порушення Правил благоустрою, шляхом розміщення на тротуарах торговельного обладнання.

За період керівництва Юрія Юзвинського було проведено 47 робіт по демонтажу самовільно розміщених тимчасових споруд та малих архітектурних форм. Також було проведено роботи по уникненню будівництва нових незаконних споруд на території міста.
На цьому робота КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради не припиняється. Начальник підприємства Юрій Юзвинський обіцяє робити все можливе, щоб покращити благоустрій міста.

n 1204168720 1

n 1204168720 1

n 1204168720 1

n 1204168720 1

Последнее изменение Вторник, 12/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework