×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

16 квітня для житомирян виступатимуть Друга Ріка, TheHardkiss та Dzidzio

16 квітня завод “Кромберг енд Шуберт” відкриває свої двері для житомирян.

У суботу 16 квітня ТОВ «KrombergandSchubert» відкриває свої двері для житомирян та гостей міста. Прийдіть на свято і отримайте безліч подарунків і позитивних емоцій!

n 1204168721

У день свята – екскурсія підприємством, виставка автомобілів, для яких завод випускає продукцію, майстер-класи, конкурсні завдання, квести та «море» подарунків. «KrombergandSchubert» спеціально для найменших гостей облаштував дитячі атракціони та створив  розважальну програму.

Родзинкою заходу стане гала-концерт за участю гуртів Друга Ріка, TheHardkiss та Dzidzio.

Прийдіть в гості до «KrombergandSchubert» 16 квітня о 15.00 за адресою: м. Житомир, вул. Покровська (колишня Щорса), 236  (територія митного терміналу). Тролейбуси №4, 4-а, 12 (з 14.00 до 18.00) курсуватимуть безкоштовно.

ТОВ «KrombergandSchubert» – підприємство з 100% іноземними інвестиціями по виготовленню електричних бортових кабельних систем для найкращих європейських автомобілів. На сьогоднішній день існує 30 підприємств «KrombergandSchubert» у цілому світі. Підприємство виготовляє свою продукцію для найбільших європейських виробників автомобілів (VW, BMW, Audi, Mercedes). На даний час, в Україні існують виробництва в Луцьку та в Житомирі.

На Житомирському заводі «KrombergandSchubert» вже зараз працює понад 800 житомирян, а до кінця року планується створення ще сотень робочих місць. «KrombergandSchubert» - це європейські стандарти праці та соціального забезпечення працівників, найсучасніше обладнання та абсолютна безпека на виробництві. 

Последнее изменение Вторник, 12/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework