×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Квитки на додаткові поїзди у травні можна купити через ПриватБанк

Через ПриватБанк житомиряни можуть придбати квитки на додаткові поїзди, які “Укрзалізниця” призначила на Великодні та травневі свята.

n 1204168723Залізничні квитки є у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування або в системі Приват24.

У святкові дні через Житомирську область курсуватимуть 4 додаткові поїзди у західному напрямку.

Зокрема, №191/192 Київ – Львів, який їде через Коростень та Новоград-Волинський (із Києва та Львова – 29, 30 квітня, 3, 7, 9 травня);

№ 235 Харків – Ужгород (з Харкова 29 квітня, 2, 5, 8, 9 травня, із Ужгорода – 30 квітня, 3, 7, 9, 10 травня) їде через Новоград-Волинський, Яблунець та Коростень;

№ 745/746 Київ – Львів (із Києва та Львова – 28, 29 квітня та 2, 3, 6, 8, 9 травня), швидкісний потяг Інтерсіті через Коростень.

На пікову дату 29 квітня Укрзалізниця призначила ще один додатковий поїзд у популярному західному напрямку – з Києва до Ужгорода. Поїзд відправиться з Києва в п’ятницю 29 квітня о 19:45 та прибуде до Ужгорода 30 квітня о 10:53. Окрім киян і гостей столиці, поїздом також можуть скористатися мешканці Коростеня, Новоград-Волинського, Шепетівки, Львова, Стрия, Славського.

На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно 400 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки, а також 59 відділень ПриватБанку, у яких працівники розкажуть про всі можливі варіанти по запланованому напрямку поїздки та допоможуть обрати потрібний.

Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через ПриватБанк є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал і спокійно подорожувати до бажаного міста.

Последнее изменение Вторник, 12/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework