×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста розпочинається «День цивільного захисту»

Цей захід є підсумком роботи з підготовки школярів, педагогічного та технічного персоналу шкіл за навчальний рік з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

n 1204168724Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Основними завданнями «Дня цивільного захисту» є:

- закріплення в учнів та персоналу умінь, навичок грамотно і чітко діяти в різних можливих надзвичайних ситуаціях;

- формування і розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: мужності, витримки, кмітливості, ініціативи, відваги, взаємної виручки, постійної готовності у наданні необхідної допомоги потерпілим при аваріях, стихійних лихах, катастрофах;

- визначити готовність адміністрації навчального закладу до виконання своїх обов’язків у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації (події).

Цей захід є підсумком роботи з підготовки школярів, педагогічного та технічного персоналу шкіл за навчальний рік з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності,

Організатор “Дня цивільного захисту” - управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та управління освіти міської ради.

Даний захід проводитиметься у відповідності до завчасно розроблених планів і розпочнеться із урочистої лінійки. Далі, згідно з планом роботи, у навчальних класах відбуваються тематичні відкриті уроки. Школярі практикуватимуться у наданні медичної допомоги та закріплюватимуть знання з правил поведінки в екстремальних умовах.

Також проходитимуть спортивні змагання, виставки дитячої творчості, демонстрації відеоматеріалів інші заходи.

Завершальним етапом в ході проведення Дня цивільного захисту будуть спеціальні об’єктові тренування за тематикою, в залежності від притаманних навчальному закладу внутрішніх та зовнішніх ризиків небезпеки. Під час тренувань відпрацьовуватиметься питання евакуації. Слід зазначити, що евакуація учасників навчально-виховного процесу є одним із основних та найбільш важливих елементів проведення Дня цивільного захисту.

Фахівці управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та управління освіти міської ради із залученням представників навчально-методичного центру з питань цивільного захист та безпеки життєдіяльності надаватимуть методичну допомогу адміністраціям навчальних закладів та прийматимуть безпосередню активну участь у проведенні Дня цивільного захисту.

Последнее изменение Вторник, 12/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework