×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі водій «ВАЗу» збив 7-річну дівчинку на втік

Дорожньо-транспортна пригода, в якій 7-річна дівчинка зазнала травми ноги, сталася 12 квітня близько 13.30 по вул. Домбровського в обласному центрі.

n 1304168732Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

За свідченнями очевидців, водій автомобіля, виїжджаючи з території місцевого підприємства, травмував ногу дівчинці, яка проходила повз. Керманич, не зупиняючись та не зважаючи на крики перехожих, поїхав геть.

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці, опитавши очевидців та свідків, розпочали заходи щодо розшуку водія та автомобіля.

Потерпілу дівчинку «швидкою допомогою» було доставлено до обласної дитячої лікарні з попереднім діагнозом - здавлення лівої ступні.

Близько 21.30 цього ж дня патрульні поліцейські помітили на стоянці неподалік місця події розшукуваний автомобіль ВАЗ. Поряд знаходився і його керманич.

- На питання поліцейських 39-річний чоловік відповів, що ніби й почув крики, але не відчув ні удару, ні наїзду на перешкоду, а тому поїхав геть, - розповів заступник командира батальйону патрульної поліції Юрій Овчинніков. – Чи так це, буде з’ясовано при подальшій перевірці.

Последнее изменение Среда, 13/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework