Франківці приєдналися до всеукраїнської акції з прибирання та благоустрою територій

«Роби, як ми, роби краще, ніж ми» – ключове гасло акції «Генеральне прибирання ЖДУ імені Івана Франка», що відбулася 21 квітня в університеті.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ.

Прибирати на чолі з ректором ЖДУ імені Івана Франка Петром Саухом вийшли студенти, викладачі та працівники структурних підрозділів університету. Щоб охопити якомога більшу територію, добровольці розділилися на групи, кожна з яких відповідала за свою зону. Кожен мав необхідний інвентар: рукавички, сміттєві мішки, сапи, граблі, віники, лопати та щітки. Протягом двох годин франківці прибирали сміття, сухе гілляччя, підбілювали насаджені дерева, перекопували та очищали від бур’янів клумби на території університету та по кутках і закутках поблизу нього. Так же активно працювали студенти разом з комендантами й біля університетських гуртожитків.

По-своєму до благоустрою території ЖДУ імені Івана Франка підійшла дирекція ННІ філології та журналістики, яка на власні кошти закупила фарбу, аби пофарбувати в синьо-жовтий колір залізний тин по вул. Коцюбинського. Допоки студенти працювали на клумбах, завідувачі та викладачі кафедр інституту з допомогою щіточок «одягали» тин у патріотичні кольори.

Зі слів ректора ЖДУ імені Івана Франка Петра Сауха, мета толоки, окрім прибирання, своїм прикладом показати, що місце, де ти навчаєшся, працюєш чи живеш – це домівка, а в своєму домі потрібно стежити за чистотою.

Завзято прибираючи територію, студенти, викладачі та співробітники університету подарували одне одному чудовий настрій, а ЖДУ імені Івана Франка – чистоту та красу.

 

 

Последнее изменение Пятница, 22/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework