×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі працює цілодобова «гаряча лінії» для родичів полонених чи зниклих безвісти у зоні АТО

7 вересня начальник Управління СБ України в Житомирській області Г.Зелінський провів особистий прийом громадян з питань допомоги у звільненні полонених, заручників та розшуку зниклих безвісти у зоні проведення Антитерористичної операції.
Про це повідомляє У СБУ в Житомирській області.

До обласного Управління СБУ та його районних підрозділів звернулося 11 громадян, які повідомили про 32 особи, що потрапили в полон, перебувають у заручниках чи безвісти зникли. Загалом із середини серпня ц.р. до УСБУ надійшло 61 звернення від людей, які хочуть повернути додому своїх рідних і близьких.
Нагадуємо, що за дорученням Президента України в СБУ працює Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти. Центр співпрацює з волонтерами, громадськими активістами та незалежними журналістами.
Для звернень громадян працює цілодобова «гаряча лінія» call-центру  0800-501-482,  044-235-63-67 (м. Київ) та електронна скринька Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти працює у м. Києві по вул.Ірининській, 4.
Мешканці і гості Житомирщини також можуть звертатися до обласного Управління СБУ за адресою: м.Житомир, вул.Фещенка-Чопівського, 7. Телефон цілодобової «гарячої лінії» УСБУ: 0412-37-21-52.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework