×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Грузинський журналіст, автор резонансних кримінальних розслідувань Гіга Ліпартеліані у Житомирі: «Терорист №1 у світі – сидить в Кремлі»

50-річний журналіст, політолог, письменник, керівник грузинського Агентства журналістських розслідувань Гіга Ліпартеліані сьогодні відвідав Житомир. Він зустрівся із студентами Житомирського державного університету імені Івана Франка 9 вересня, аби обговорити загальнонаціональні загрози для України, Грузії, Криму та Абхазії та розповісти про терористичні й кримінальні дії Володимира Путіна на фоні журналістських розслідувань.

Гіга Ліпартеліані персона вельми емоційна. Житомирським студентам, він розповів, що йому надзвичайно подобається українська мова, а слово дякую, несе якусь магію.
Переважно журналіст говорив, про Президента РФ Володимира Путіна. У свій час, він приділив багато уваги цій персоні. «Терорист №1 сидить у Кремлі», - вважає Ліпартеліані. Також, він зазначає, що у свій час Грузія, була у такій же ситуації, що і Україна і просить студентів, аби вони ніколи не говорили, про абхазько-грузинську війну, це все одно, що говорити війна України проти ДНР і ЛНР. Він наголошує, що це російсько-грузинська війна та російсько-українська.
«Я не хочу переконувати вас, що Путін поганий, я не критикую його діяльність, тому що тероризм не можна критикувати – його потрібно знищувати», - говорить журналіст. Також він наголошує, що приїхав до Житомира, аби сказати, що Грузія – всім серцем підтримує українців.
Гіга Ліпартеліані під час розмови із студентами найбільше критикував українське телебачення. «Я не можу зрозуміти, як можна показувати сюжет про смерті українських патріотів, показувати, те, як люди перед гробами стоять на колінах і тут же транслювати російські серіали, де напряму звучить «Слава російським ментам і путінському режиму»?
Також, він наголошує на культурних цінності народу: «Якщо у мові є слово «дякую», «файно», то в ній не може бути слова – «блін». І українці тоді стануть єдиною нацією, коли біженець із Донбасу стане для львів’янина рідною людиною, братом і другом. І якщо трагедія Сходу країни не стане трагедією для Заходу – війна не закінчиться…»
Гіга Ліпартеліані відомий, як автор розслідувань і книг про грузинських «злодіїв у законі», зв'язки криміналітету Грузії із злочинним світом пострадянського простору. Гіга жорстко критикував і владу Саакашвілі, і його наступника - Бідзіну Іванішвілі. Рятуючись від переслідувань нинішнього режиму, журналісту довелося виїхати з Грузії.
Також він видав книгу під назвою «Правда, яку повинен знати грузинський народ», присвячену Бідзіна Іванішвілі. За словами автора видання, протягом років Іванішвілі був тісно пов'язаний з російською мафією, кримінальними колами і свої мільярди він нагромадив саме за допомогою цих зв'язків.
Згадуючи російсько-грузинський конфлікт, журналіст зазначить: «Багато моїх друзів загинуло у тій війні. І, коли я дивлюся у дзеркало, то мені соромно за те, що я лишився живий. Війна забирає найкращих».
Гіга Ліпартеліані протягом років працював у Росії. Він опублікував кілька робіт, присвячених російській мафії. Він жорстко критикує тих, хто підтримує Володимира Путіна: «Коли чеченець говорить, що він відданий Путіну – значить він терорист №2, а не чеченець».

n0909144560 1

n0909144560 2

Последнее изменение Вторник, 09/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework