Ціни на житло в Житомирі: Що і по скільки?

Державна служба статистики повідомила, що в Україні в першому кварталі 2016 року підвищилися ціни на квартири як на первинному, так і на вторинному ринку нерухомості.

Така ситуація не оминула і Житомир. Хоча, порівнюючи відсоток зростання цін на житло, Житомир займає не найвищу позицію серед міст України.

Щоб вигідно інвестувати свої кошти в нерухомість, потрібно детально ознайомитись із ціновою політикою.

У середньому ціни на житло в Житомирі коливаються від 17 до 25 тисяч доларів. Так, за однокімнатну квартиру покупцеві потрібно заплатити від 17 до 26 тисяч доларів; за дві кімнати – від 22 до 32 тисяч в іноземній валюті, ну а за на 3 або 4 кімнати, потрібно буде викласти від 25 до 45 тисяч доларів. Всі дані є умовними, адже вартість житла залежить від цілої низки факторів, таких як стан квартири, поверх, район тощо.

Найдорожче обійдеться купівля квартири в районі центра та Корбутівки. А заощадити можна, якщо придбати житло у районі Крошні та Польової.

Сьогодні багатьом не по кишені купівля нової квартири. Тому люди надають перевагу оренді житла. Середня вартість оренди 1- кімнатних квартир на місяць сьогодні становить від 1300 до 3000 грн.; 2- кімнатних – від 2500 до 5000 грн.; 3-кімнатних – від 3000 до 7000 грн. Вартість оренди квартири за добу – від 200 до 500 грн. Вартість готелю за добу – від 250 до 800 грн.

З огляду на сьогоднішню економічну ситуацію існують прогнози, що вартість житла в Житомирі не зазнає змін. А це означає, що спаду цін не очікується.

 

Последнее изменение Понедельник, 25/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework