×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирським студентам розповіли про військову журналістику, комунікаційно-контентну безпеку та інформаційну протидію

12 травня у конференц-залі ЖДУ ім. І. Франка фахівці з питань військової журналістики Військового інституту КНУ ім. Т. Шевченка провели круглий стіл «Комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанської агресії путінської Росії. Інформаційна протидія ворогу. Підготовка кадрів».

У рамках заходу обговорювались важливі питання, зокрема дослідження практичних засад та особливостей комунікації між органами військового управління та ЗМІ у площині цивільно-військових відносин, напрацювання пропозицій щодо новітніх підходів у реалізації завдань комунікаційно-контентної безпеки в процесі взаємодії органів військового управління зі ЗМІ, розгляд науково-практичних аспектів діяльності засобів масової інформації під час проведення АТО на сході України.
Захід відбувся у рамках циклу круглих столів, теле-, радіопередач, який проводить кафедра військової журналістики Військового інституту КНУ ім. Т. Шевченка.
У круглому столі взяли участь такі гості: Заслужений журналіст України, професор кафедри військової журналістики Олександр Клубань, керівник Лінгвістичного науково-дослідного центру Інституту Максим Білан, доценти Валерій Король та Григорій Любовець. Також до бесіди приєдналися викладачі та студенти ЖДУ ім. І. Франка, журналісти, курсанти ЖВІ ім. С. Корольова та просто зацікавлена громадськість.
На завершення зустрічі, гості подарували університету книгу «Журналісти стріляють не кулями» з надією, що кожен зможе почерпнути з неї цінну інформацію для себе.

Последнее изменение Пятница, 13/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework