×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Колектив прокуратури Житомирщини привітав колегу, який повернувся із зони АТО

У четвер, 12 травня, колектив прокуратури Житомирської області привітав свого колегу Павла Давидюка, який повернувся із зони проведення антитерористичної операції, із нагородою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Так зустріли прокурора відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області у рідному колективі.
Прокурор області Любомир Війтович, вручаючи нагороду – іменний годинник, щиро подякував Павлу Давидюку за те, що він з честю виконав військовий обов’язок, захистив незалежність держави і знову повернувся до мирної праці. «Ми гордимося Вами, бо Ви є прикладом для всіх нас», - сказав очільник відомства.
Любомир Війтович відмітив багаторічну сумлінну працю демобілізованого прокурора в органах прокуратури, проявлену мужність, самовідданість і високий патріотизм під час військової служби в зоні проведення антитерористичної операції та побажав благополуччя, добробуту і подальших успіхів.
Павло Давидюк пропрацював в органах прокуратури понад 20 років на різних посадах, свого часу очолював прокуратуру Володарсько-Волинського району. А коли було оголошено чергову мобілізацію для проходження військової служби у зоні АТО, проявив ініціативу стати до лав захисників, де прослужив більше року.

Последнее изменение Пятница, 13/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework