×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Наркотики до "зони" у маслі та буряку

Співробітники Житомирської УВП (№8) та Коростенської ВК (№71) управління ДПтС України в Житомирській області попередили спроби доставки заборонених речовин на територію зон, що охороняються.

16 травня 2016 року під час догляду продуктової передачі для ув’язненого, який перебуває під вартою у слідчому ізоляторі Житомирської установи виконання покарань (№8), у пачці з маслом було виявлено невеличкі згортки з невідомою порошкоподібною білою речовиною, замотані у фольгу. Вилучені пакунки з підозрілою речовиною передано для подальшої експертизи.
Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.
Передачу передавала 21-річна мешканка Коростеня, яка стверджувала що масло придбала у звичайній торговій мережі, а про небезпечний вміст, прихований у коробочці з маслом, нічого не знала.
Дані події були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань у відповідності з чинним законодавством України, на теперішній час проводиться досудове розслідування Житомирським відділом поліції ГУНП в області. Це вже не перший випадок за 2016 рік, раніше завдяки пильності співробітників Житомирської УВП-8 були попереджені спроби передачі невідомих речовин у штанах, цибулі та цукерках.
Кількома днями раніше у Коростенській колонії (№71) до маскувальної огорожі підбігла невідома особа та здійснила перекид на територію установи. На місце події негайно висунулась чергова зміна та патрульна група, якими під час обстеження контрольно-слідової смуги та внутрішньої забороненої зони було виявлено та вилучено поліетиленовий згорток із кристалічною порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження, який зловмисник намагався сховати всередині буряка.
Особу, яка здійснила перекид на територію об’єкту, що охороняється, затримати не вдалось. На місце події було викликано слідчу-оперативну групу Коростенського відділу поліції ГУНП в Житомирській області. Дана подія задокументована згідно чинного законодавства, проводяться слідчі дії.

Последнее изменение Вторник, 17/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework