У Житомирі черговий конфлікт між пайовиками та забудовником. ФОТО

17 травня, відбулася зустріч пайовиків, забудовника «Набережний квартал» та керівництва Житомирської виправної колонії №8 з приводу конфліктної ситуації, яка склалася навколо здачі в експлуатацію 2-ої та 3-ої секції «НК» у Житомирі.

«Набережний квартал», найбільший в Україні забудовник, в Житомирі вже більше року не може здати в експлуатацію повністю збудований будинок з 3-ох секцій.

Як повідомляють пайовики, більше року «Набережний квартал» годує обіцянками з тижня на тиждень здати в експлуатацію 2 і 3 секцію. Терпіння і довіри до НК у людей більше немає.

Щоб пояснити людям причину затримки і вирішили це питання на місці, на зустріч прийшли керівництво «НК» та начальник Житомирської установи виконання покарань (№8) Володимир Кудельський, який є замовником будівництва.

Землю під будівництво було надано керівництвом колонії за умови надання забудовником 13 квартир. Зі слів «НК», начальник колонії, який по договору між «НК» і «установою виконання покарань», є замовником будівництва, відмовляється підписувати документи для здачі в експлуатацію. Причину називає у більшій кількості квартир, ніж зазначено в договорі.

Натомість Володимир Кудельський зазначає, що він давно би підписав декларацію, але «НК» відмовляється платити пайові внески.

 

 

Последнее изменение Вторник, 17/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework