КЗ «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» святкує свою річницю. ФОТО

24 травня святкує свою 25 річницю із дня заснування КЗ «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей».

На урочистості зібралися всі учні, випускники закладу, педагогічний колектив та представники влади.

Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей це навчальний заклад, що має статус загальноосвітньої школи-інтернату багатопрофільного спрямування для здібної та обдарованої молоді з сільської місцевості. Заснований у травні 1991 року рішенням Житомирського облвиконкому.

В ліцеї навчаються діти з усіх районів області. Педагогічний колектив складається із 92 викладачів. Серед них є доктори та кандидати педагогічних наук, вчителі-методисти, старші вчителі та вчителі та вихователі з кваліфікаційною категорією «спеціаліст вищої категорії». Діти навчаються на окремих профілях, які їм найближчі: українська та іноземна філологія, історичний, фізико-математичний, біолого-хімічний, економічний.

Із вітальним словом виступила директор ліцею Корінна Людмила Віталіївна. Також до слова були запрошені заступник голови ОДА Лагута Ярослав Миколайович, заступник голови Житомирської обласної ради Рибак Наталія Іванівна та начальник управління освіти і науки України ОДА. Вони вручили грамоти та подяки працівникам колективу.

 

 

Последнее изменение Вторник, 24/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework