×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомиряни просять відновити підземні ходи та побудувати льодову арену

На сайті Житомирської міської ради існує розділ "Електронні петиції", де кожен житомирян може розмістити свою пропозицію, яка, на його думку, може змінити життя міста на краще.

Петиція має набрати не менше 250 підписів впродовж трьох місяців для її подальшого розгляду відповідальними особами Житомирської міської ради. Електронні петиції повинні стосуватися питань, які відносяться до повноважень та компетенції міської ради.
Поки найбільше відгуків зібрала петиція про заборону паління в громадських місцях. Її підтримали 115 осіб із 250 необхідних. Автор петиції Христина Лейбовіч пропонує закупити 10 тис. наклейок типу "Куріння заборонено законом України, (Стаття 175), штраф від 51 до 170 грн. (повторне порушення від 170 до 340 грн. )." І дати наказ поліції, розклеїти їх, в усіх громадських місцях та місця скупчення людей. Також закликати поліцію активно спостерігати за дотриманням цього закону, і штрафувати людей.
Є ще петиція з пропозицією відновлення печер Житомира і створення на їх базі історичні пам’ятки. Автор петиції Юрій Докійчук пропонує створити робочу групу, яка вивчить підземні ходи Житомира і розробить концепцію їх розвитку і відновлення історичної пам'ятки всеукраїнського значення. Таку пропозицію підтримало 207 осіб.
Ірина Устимович пропонує побудувати льодяну арену у Житомирі. Оскільки вона вважає, що для підростаючих житомирян фігурне катання стало невід’ємною частиною життя. А сьогодні в місті немає жодної ковзанки. Тому вкрай необхідна льодова арена, яка буде підтримуватися міською владою. Авторку підтримало 119 осіб із 250 необхідних.
Звичайно, це не всі петиції, які надійшли. На сайті міської ради можна ознайомитись ще з великою кількістю пропозицій, які можуть покращити життя міста. Тому не будьте байдужими, приймайте активну участь у розвитку рідного міста.

Последнее изменение Вторник, 24/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework