Чи мають право житомиряни відключатися від мереж централізованого опалення та водопостачання

Мінрегіон підготував роз'яснення для органів місцевого самоврядування та регіональних газових компаній, де інформує про порядок вирішення питань з відключення житлових будинків від централізованого надання послуг, зокрема, у ситуації при переході на індивідуальні (квартирні) системи опалення.

«Згідно з пунктом 26 Правил, відключення споживачів від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води здійснюється у разі, коли технічна можливість цього передбачена затвердженою органом місцевого самоврядування, відповідно до Закону України «Про теплопостачання», схемою теплопостачання населеного пункту», - йдеться у роз’ясненні.

Як зазначає заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк, питання відключення від мереж централізованого опалення відноситься до компетенції органів місцевого самоврядування, які мають сприяти оптимальному розвитку систем теплопостачання на відповідній території.


Роз’яснення щодо відключення від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води в багатоповерхових житлових будинках. (Повний текст)

 

 

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework