×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Споживачі газу можуть отримати інформацію про правила безпеки цілодобово

Для споживачів газу Житомирської області працює додаткова послуга при дзвінках до контакт-центру – голосове меню IVR.

Завдяки впровадженню нового технічного рішення, актуальну інформацію, пов’язану з використанням газу в побуті, клієнти газової компанії можуть отримати цілодобово за номером (0412) 55-80-04.
Щоб передати показання лічильника, ознайомитись з інформацією про ціни на природний газ і чинні норми споживання, про нові послуги компанії, прослухати правила безпечного поводження з газом, чекати на зв'язок з оператором не потрібно. Відповіді на найбільш розповсюджені питання можна отримати у автоматичному режимі, подзвонивши за номером (0412) 55-80-04 та прослухавши голосові повідомлення необхідного тематичного блоку.
«Щомісяця з 1 по 5 число клієнти «Житомиргазу» передають показання приладів обліку. Щоб уникнути автоматичних черг на з’єднання з оператором, необхідно обрати відповідний тематичний блок та самостійно ввести показання лічильника. В такий спосіб у березні сповістили про дані лічильника понад дві тисячі споживачів», – зазначив начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Житомиргаз» Сергій Пікуль.
Автоматичні голосові повідомлення містять таку інформацію:
«1» – натиснувши цифру 1, споживач має можливість прослухати інформацію щодо цін на природний газ, чинних норм споживання палива;
«2» – обравши цифру 2, жителі Житомира й області мають можливість без зв’язку з оператором та за підказками голосового меню передати показання лічильників газу в будь-який зручний для себе час;
«3» – в третьому тематичному блоці клієнти «Житомиргазу» можуть ознайомитись та пригадати правила безпечного використання газу в побуті;
«4» – четвертий тематичний блок ознайомить з інформацією про нові сервісні послуги компанії, доступні для споживачів Житомирщини.
Для з’єднання з оператором необхідно натиснути цифру «0» голосового меню. Відповіді операторами надаються щоденно, без вихідних, з 8-00 до 20-00 години.

Довідка. Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Житомиргаз» здійснює розподіл природного газу на території Житомирської області. Підприємство обслуговує 13,3 тис км газопроводів, 2452 газорегуляторні пункти. Річний обсяг транспортування становить більше 600 мільйонів кубометрів газу.
Клієнтами компанії є до 360 тисяч домоволодінь Житомирської області – 11 міст, 36 селища міського типу та 583 села.

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework