×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі "відловлюватимуть" розкрадачів питної води

Як інформує прес-служба водоканалу, тим споживачам, які самі звернуться до водоканалу з повідомленням про несанкціоноване приєднання до мереж, нарахування за безоблікове водокористування здійснюватися не буде. 

31 травня завершується "двомісячник зізнань" – період, впродовж якого жителі приватного сектору, які самостійно або з порушенням проекту приєднались до комунальної мережі централізованого питного водопостачання та (або) водовідведення без оформлення відповідного дозволу та технічної документації, могли узаконити це приєднання без штрафних санкцій, передає Житомирська хвиляька хвиля.
Споживач лише сплатить кошти за обстеження самовільного приєднання, документальне оформлення (а це приблизно 1134 грн.) та користування послугою. Звертатися за адресою: вул. Черняховського, 120, каб. 315 (виробничо-технічний відділ). Тел.: (0412) 24-34-83.
Після 31 травня працівники КП "Житомирводоканал" спільно з представниками правоохоронних органів будуть проводити систематичні рейди з виявлення розкрадання питної води шляхом самовільного приєднання до комунальних мереж централізованого водопостачання та водовідведення з притягненням винних осіб до відповідної адміністративної та кримінальної відповідальності.

Последнее изменение Четверг, 26/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework