У центрі Житомира з’явиться ще одна пішохідна зона

Житомирська міська рада виділила на проектну документацію для реконструкції вулиці Михайлівської та площі Корольова 150 000 гривень.

12 травня проектні організації міста отримали від першого заступника УКБ Дмитра Болейко лист, в якому йдеться про те, що надіслати свої пропозиції можна до 16 травня, тобто за три робочих дні, а завершити роботу над проектною документацією необхідно до 20 червня, а це фактично один місяць.

Мер міста запевнив, що вулиця Михайлівська повинна бути зробила вже в цьому році. Це завдання він поставив перед собою та управлінням капітального будівництва. З 4-х сторін по Михайлівській буде встановлена система боллардів, також буде узгоджений час до якого транспорт зможе проїхати на вулицю для розвантаження товарів, після цього болларди піднімаються і працюють виключно у пішохідному режимі, пульти знаходитимуться у чергового.

«Більш того скажу, за проектом з частини вул. Лятошинського ми прибираємо тротуари, прибираємо дорогу і по «Смоленськ» робимо міську площу. Я думаю, що з часом ми перемістимо святкування Нового року і так далі від Корольова на вул. Михайлівську з появою такого міського громадського простору », - поділився міський голова.

 

Последнее изменение Вторник, 31/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework