×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Студенти із Поморської академії проходять польову практику із зоології на природничому факультеті ЖДУ. ФОТО

В рамках програми академічного обміну між Поморською академією в м.Слупську (Польща) та ЖДУ імені Івана Франка 30 травня 2016 року прибула група студентів на чолі із проф. Tomasz Hetmański для проходження польової практики із зоології на природничому факультеті.


Про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.
Студенти відвідали музей історії Житомирського державного університету імені Івана Франка та музей українознавства «Українська хата».
На природничому факультеті з вітальним словом виступив декан Вискушенко Дмитро Андрійович, гостям провели презентацію факультету, а саме ознайомили із його структурою, напрямами наукової роботи викладачів та студентів й особливостями навчання.
Студентам провели короткі заняття з зоології безхребетних, на яких вони вивчали такі групи тварин, як найпростіші, черви, комахи та молюски, також ознайомились з методиками їх збору, фіксації, препарування та зберігання.
Було організовано екскурсійну поїздку по м. Житомиру, під час якої відомий краєзнавець, історик, архітектор Георгій Мокрицький показав гостям історичні та культурні памʼятки нашого міста, а також подарував на згадку у бібліотеку Поморської академії фотоальбом «Житомирщина».

Последнее изменение Суббота, 04/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework