Топ-5 найромантичніших місцин України

Британське видання The Independent оголосило перелік романтичних міст світу, включивши до першої п’ятірки Париж, Сідней, Венецію, Кіото та Брюгге. 

До Вашої уваги рейтинг найромантичніших міст і місць України, які обходять стороною основні туристичні потоки.

1.Олеський замок

Тут народився польський король Ян Собеський, який переміг турків під Віднем. Замок повний легенд і старовинного шарму. Плюс – мальовничий парк із давніми скульптурами.

2.Бакота

Поєднання подільських Товтр і Дністровського водосховища створило немислимий пейзаж, яким неможливо не захоплюватися будь-якої пори року. Місце популярне серед вірян, що їдуть сюди заради руїн скельного монастиря ХІІІ-XV ст., а також серед шанувальників красивої природи та риболовлі.

3.Качанівка

Маєток родини Тарновських, оточений парком з романтичними руїнами. Місце знакове для української культури. Тарновські свого часу були серйозними меценатами, у них гостювали найвидатніші культурні діячі свого часу. Якщо хочете подивитися на кімнату, де зупинявся Тарас Шевченко чи альтанку, де Михайло Глінка писав «Руслана і Людмилу», вам сюди.

4.Дендропарк «Олександрія»

Розташований відносно недалеко від Києва, цей парк - ідеальне місце для шанувальників неквапних прогулянок. До того ж, це не такий приголомшливо популярний серед туристів варіант, як, наприклад, Умань.

5.Аккерманська фортеця у Білгород-Дністровському

Фортеця за 800 років свого існування бачила багато господарів: від генуезців до османів. Масштабом і красою панорами, що відкривається з її мурів, не поступається більшості західноєвропейських бастіонів і фортів.

 

Последнее изменение Среда, 08/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework