×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

«Маразм крепне»: Як працівники ЖЕКів лишають «подарунки» мешканцям будинку. ФОТО

На фоні епопеї із ОСББ, ЖЕКи всіляко намагаються лишитися у «годівниці». Видно, що останній шанс стати керуючою компанією будинків – це довести мешканцям, що вони справно роблять свою роботу. 

Яскравим прикладом стали ремонти в під’їздах. Здавалося б нічого, як то кажуть, благими намірами.. та от лишають після себе працівники не лише купи сміття, а і «подарунки» під дверима мешканців.
«Сьогодні моя дитина не змогла самостійно відкрити двері в квартиру, тому що під ними лежали дошки, з яких працівники будували судячи з усього «козли», - розповідає жителька Новогуйвинського.
В цьому будинку вони з родиною проживають уже понад 8 років, за цей час жодного ремонту у під’їзді вони не бачили. За словами жінки, два роки тому, мешканці подавали заявку до ЖЕКу на ремонт, але, як бачимо, руки у них дійшли лише зараз.
«Мало того, що вони не роблять нормально свою роботу, за яку ми платимо, то вони ще і паскудять куди не глянь, - розповідає жінка. – Поки піднімали ці дошки - подерли і стіни, а сьогодні взагалі лишили їх під самими дверима. Назвати це безвідповідальністю, язик не повертається. Це повна халатність до своєї роботи. А про купи будівельного сміття, я взагалі мовчу. Вчора навіть булочки в пакеті лишили».
Ера ЖЕКів має завершитися 1 липня, але, ера маразматично відношення – мабуть не скоро. Через байдужість людей до своїх помешкань та, ці самі «працівники» лишаться обслуговувати будинки, бо альтернативи не багато.

Последнее изменение Среда, 15/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework