×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Печененко обговорив із представниками ОБСЄ питання безпеки та протидії незаконному видобутку бурштину

16 червня в Головному Управлінні Національної поліції в Житомирській області відбулася зустріч В’ячеслава Печененка зі спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. 

Темою обговорення стали питання забезпечення публічної безпеки та правопорядку на Житомирщині та протидія незаконному видобутку бурштину у північних районах регіону.
Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.
Керівник ГУНП В’ячеслав Печененко відзначив, що загалом ситуація в області спокійна і контрольована. Найбільшими проблемами у плані дотримання правопорядку є незаконний видобуток надр і нелегальна вирубка лісу. Разом з тим поліція вживає активних заходів, аби протидіяти цим негативним явищам.
Зокрема, для ефективного попередження та припинення фактів функціонування у лісових масивах нелегальних копалень поліція разом з іншими правоохоронними органами проводить щодобові рейди по так званих місцях ризику.
Очільник відомства розповів про результати боротьби з незаконним видобутком бурштину у північних районах Житомирщини. Упродовж 5 місяців поточного року за здійснення незаконного видобутку надр було затримано понад 80 осіб, а з організованих ними копалень вилучено більше сотні мотопомп, за допомогою яких старателі розмивали лісовий ґрунт.
– Нині на державному рівні розглядається питання правового врегулювання видобутку бурштину, відпрацьовуються механізми узаконення цього процесу. Доки відповідне законодавче рішення не буде прийнято, поліція однозначно буде стримувати незаконний видобуток дорогоцінного каміння, - запевнив В’ячеслав Печененко.

Последнее изменение Пятница, 17/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework