Вартість штучного запліднення для житомирян сягає від 60 до 65 тис. гривень

Сьогодні, 23 червня, у Житомирі пройшла зустріч лікарів Київської клініки Ilaya з житомирськими лікарями. Метою приїзду стало бажання клініки співпрацювати з іншими лікарнями, обмінюватися досвідом.

Клініка Ilaya це унікальна компанія, яка використовує високі технології та іноземне обладнання для збереження здоров’я, зокрема репродуктивного.

Репродуктивне здоров'я - це можливість зачати, виносити і народити здорову дитину. Його збереження - завдання і жінки, і чоловіка. Кожна вагітність повинна бути бажаною, а батьки майбутньої дитини - здоровими.

Безпліддя є досить болючою темою для людства сьогодні, адже кожен має якісь плани на створення сім’ї, продовження роду. Коли пара не може завагітніти природним шляхом, вони звертаються до провідних спеціалістів, які радять що з цим робити. Причинами безпліддя є раннє статеве життя, шкідливі звички, розгульний спосіб життя та екологія.

Однією із процедур для пар які не можуть завагітніти клініка Ilaya визначає штучне запліднення. Вартість такої процедури сягає від 60 до 65 тис. гривень. На сьогоднішній момент клініка допомогла більше ніж 10000 тисячам людей, хоча працює лише із 2011. 47% із усіх операцій – успішні. У досвіді клініки є рекордсменка, яка народила двійню у віці 54 роки.

У розвинених країнах світу, діти народженні від штучного запліднення уже мають власних дітей.

Особливістю клініки є швидке діагностування та обстеження відразу чоловіка та жінки. Також жінка за бажанням може заморозити свою яйцеклітину на деякий час для подальшої вагітності, між іншим шанси завагітніти після такої процедури високі.

Спеціалісти наголосили, що для того щоб уникнути безпліддя потрібно своєчасно інформувати дітей про статеве життя та про засоби контрацепції.

 

 

Последнее изменение Четверг, 23/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework