У Житомирі активна та обдарована молодь отримала стипендії. ФОТО

30 червня у приміщенні Дому української культури відбулася зустріч керівництва із обдарованою молоддю.

У цьому році, для людей, які досягли великих здобутків у сфері молодіжної політики та прославили Житомирщину, головою обласної державної адміністрації Сергієм Машковським було призначено 20 стипендій по 500 гривень у кожній. Вручити ці стипендії мала змогу директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.

«Сьогодні ми тут можемо побачити майбутніх політиків, бізнесменів, науковців, олімпійських чемпіонів» - наголосила Світлана Миколаївна.

У номінації за особисту мужність, за високі досягнення стипендією голови Житомирської обласної державної адміністрації за збереження громадського порядку та безпосередню участь у розкритті злочинів були нагороджені старший оперуповноважені кримінальної поліції ГУ НП Михайло Осаулко, Олексій Рубан та старший лейтенант поліції Сергій Муляр.

Також стипендії видали призерам олімпіад, конкурсів МАН, переможцям спортивних змагань. Окремою нагородою відзначили керівника клубу «Хоробрі серця» Володимира Вівчаренко за допомогу в організації вишкілів.

 

 

Последнее изменение Четверг, 30/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework