×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирська поліція отримала подарунок від Арсена Авакова. ФОТО

1 липня у дворі Головного управління Національної поліції в Житомирській області відбулося вручення нових службових автомобілів територіальним підрозділам та службам Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

За сприяння Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе передано 5 нових службових автомобілів марки «Рено Доккер», що знаменує початок процесу технічного оснащення то модернізації поліції області.
Автомобілі отримали: Житомирський відділ поліції, Житомирське відділення поліції, Новоград-Волинський відділ поліції, вибухотехнічна служба Головного управління Національної поліції та Слідче управління Головного управління Національної поліції.
Печененко В'ячеслав Петрович, начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області, зазначає, що такий «подарунок» міністра – не останній, адже це лише перший крок у покращенні технічного стану поліції.
На урочистому врученні були присутні священики із Свято-Михайлівського кафедрального собору, які освятили автомобілі і благословили їх на служіння українському народу.
Транспортні засоби призначені для оперативного виїзду на місця подій. Крім цього, вони оснащені окремим місцем для безпечного перевезення затриманих осіб, а також іншими, необхідними для виконання функцій поліції, засобами.

Последнее изменение Пятница, 01/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework