Війна за Київську, 6 продовжується. ФОТО

Ще 22 березня на сайті міської ради Ігор Ульянов подав петицію про те, що земельна ділянка по вулиці Київській,6 має бути забудована під сквер на честь Героїв Небесної сотні та Героїв АТО.

Нагадаємо, що після того, як ще у 2014 році каркас магазину АТБ демонтували, досі цей ласий шмат території не забудовують і фактично у центрі міста стоїть обгороджена пустка.

На початку літа активісти самостійно розпочали будівництво скверу.

Уже станом на 29 червня біля цієї ділянки з'явилися чоловіки у військовій формі з айдарівськими нашивками, які поставили вагончик і, чергуючи, охороняють цю територію, про це на своїй сторінці у Фейсбук писала житомирська активістка Юлія Чепюк.

За їхніми словами на цьому місці не може бути скверу, адже велика частина площі є залитою бетоном. Вони запевняють, що тут мають будувати будинок, квартири якого будуть віддавати учасникам АТО. Тому військові змушені охороняти цю ділянку від нібито незаконного забудування.

Уже 4 липня до преси, поліції та військових приєдналися молоді хлопці, які, за їхніми словами, не представляють інтересів жодної з організацій. Вони виступають за те, щоб на цьому місці був сквер Героїв України.

Найцікавіше, що коли у палку дискусію щодо того, що має будуватися на Київській, 6, вступали прості прохожі житомиряни, то ніяка зі сторін достеменно не змогла пояснити громадянам, чому вони тут стоять.

Також, сьогодні міський голова Сергій Сухомлин склив нараду-брифінг щодо питання, яке виникло навколо земельної ділянки за адресою Київська, 6. Подробиці згодом на нашому сайті.

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 04/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework